masszőr vállalkozás

Masszőr vállalkozás

Akár kezdő vagy, akár csak most gondolkodsz a szakma elkezdésén, jó ha időben utána nézel a vállalkozás indítás feltételeinek, nehogy menet küzben derüljenek ki olyan problémák, amiket az elején könnyű szerrel megoldhattál volna.

Egy induló masszőr vállalkozónak sokmindenre oda kell figyelni, vannak költségek, vannak feltételek, vannak gyakori kérdések, minden információt megtalálsz ebben a blogbejegyzésben a témával kapcsolatosan.

Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet és lépésről-lépésre végigmenni rajta. Sajnos a sulikban ezeket a lépéseket nem tanítják meg, sokszor facebook csoportokban kell rájönnöd, kérdéseket feltenned, hogy a többi kollégától információkat gyűjts, amik sajnos nem minden esetben helytállóak.

Segítségért fordulhatsz a könyvelődhöz is, aki jó esetben naprakész információkkal tud neked szolgálni.

Mik ezek a lépések?

Hová kell fordulnod?

Hogyan tudsz vendégeket találni?

Milyen árakkal dolgozhatsz?

Néhány blogbejegyzésben összeszedtem Neked a fontos tudnivalókat, hogy Neked ne kelljen mindent újra, az elejétől kinyomozni. Szeretnék segíteni, hogy gördülékenyen induljon a vállalkozásod, és Te is olyan örömmel és szeretettel űzhesd ezt a csodálatos szakmát, mint ahogyan én teszem.

Masszőr vállalkozás indítása

masszőr vállalkozás indítása

Tudnod kell, hogyan érdemes beindítani a vállalkozásodat, milyen fontos lépések szükségesek ahhoz, hogy sikeresen indulj el ezen az úton. Ha hiszed, ha nem, egy jó üzlet beindítása öt egyszerű lépésből áll. Ebben a blogbejegyzésben igyekeztem neked összeszedni röviden, tömören, hogy mire figyelj pontosan.
Tovább a masszőr vállalkozás indítása oldalra >>

Masszőr vállalkozás feltételei

masszőr vállalkozás feltételeiA szolgáltatásod elindításának vannak feltételei akár a NAV felé, akár az ÁNTSZ akár a helyi Önkormányzat felé. Fontosa végzettség, a vállalkozási forma, a szakmakód, kell-e pénztárgépet használni, be kell-e jelenteni milyen tisztítószereket fogsz használni és még sok minden más. Ugye nem is gondoltad volna, hogy ennyi mindenre oda kell figyelned? De ne aggódj, én mindenre pontosan kitérek majd 🙂
Tovább a masszőr vállalkozás feltételei oldalra >> 

Masszőr vállalkozás költségei

masszőr vállalkozás költségeiEgy vállalkozás indítása természetesen sok költséggel járhat, de a költségek nagysága függ attól is, hogy hol és milyen formában dolgozol. A kötségek függnek attól, hogy milyen szakmai képzéseken veszel részt, ki a könyvelőd, hogyan számlázol majd, hol fogsz majd dolgozni, fogsz-e marketing eszközöket használni, és természetesen mennyit fogsz adózni. Elsőre ijesztően hangzanak ezek a témák, de indulóként mindenképpen tudnod kell róluk.
Tovább a masszőr vállalkozás költségei oldalra >> 

Masszőr vállalkozás gyakori kérdések

masszőr vállalkozás gyakori kérdésekAkár az elején, akár ment közben rengeteg kérdés merülhet fel benned, épp ezért érdemes alaposan utána járni mindennek. Hogyan építsd ki a vendégkörödet vagy szerezz új vendégeket, főállás vagy másodállás, mikor indítsd a vállalkozásodat, szükséges-e gyógymasszőri végzettség és még sok minden más.
Tovább a massszőr vállalkozás gyakori kérdések oldalra >>

Még néhány apróság a témával kapcsolatosan:

Sokan azt gondolják, hogy egyszerű dolog a masszázs vállalkozás, aki bejelentkezik, azt megmasszírozzuk és kész, pedig ennél sokkal bonyorultabb a dolog. Tehát a legfontosabb dolog, hogy megfelelően pozicionálj, találd meg a célcsoportodat. Tudd, hogy kinek, milyen áron és milyen szolgáltatást akarsz nyújtani. Legyél tisztában az erősségeiddel, hogy te miben tudsz mást nyújtani a többieknél.
Sok jó  masszőr van, de Neked valamivel ki kell tűnnöd közülük, erről írok ebben a blogbejegyzésben >>

Indulóként az elején két stresszes időszakod van, amikor végre levizsgázol, és amikor elkezded kiépíteni a vendégkörödet. Sokan gondolják azt az elején, hogy kezdőként nem kérhetnek annyit, mint az, aki már évek óta dolgozik a szakmában. Viszont végig kell gondolnod, mennyi képzést, mennyi munkát öltél abba, hogy jó szakemberré válj, még akkor is, ha kezdő vagy.
Azt gondolhatod, hogy majd olcsó árakkal dolgozol, és ez mindent megold, de ez tévedés! Olvasd tovább, hogy mogy miért >>

7+1 Masszőr Trükk, amiről mindenképpen tudnod kell hírlevélsorozat

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass még többet a témáról