Az egészség kulcsa a mikrokeringés!  

Egy egészséges emberben percenként 3-5 alkalommal húzódnak össze a mikroerek, és nem csak betegség, de az öregedési folyamattal ez 1-re is csökkenhet, ami a sejtek, s ezáltal a szervek károsodásához vezethet.

Mit is jelent ez?

Ha nem jó a mikrokeringés, akkor a létfontosságú oxigén és tápanyag nem jut el a sejtekig, ugyanakkor a méregtelenítés sem megy végbe a testben. Ennek következtében jön létre a betegségeknek több mint 90%-a, például az allergia, a cukorbetegség, az asztma, az autoimmun megbetegedések, a depresszió, az IBS, a migrén, a meddőség, vagy az érszűkület. Gondolj bele, milyen óriási hátrányt szenved a test, ha így kell működtetnie a szerveket. 

Ugyanakkor a betegségek esetén a felírt hatóanyagok sem jutnak el a sejtekig, vagy csak minimális mennyiségben. Ilyenkor szokták azt mondani az orvosok, hogy a beteg nem reagál a kezelésre.

A mikrokeringés a legkisebb vérerek szétágazó hálózatában játszódik le, ahol létfontosságú szállítási feladatokat lát el. Ellátja a szöveteket, valamint a szerveket oxigénnel és tápanyagokkal, salakanyagokat szállít el, továbbá támogatja az immunrendszert is.

Vérkeringésünkben a legfontosabb munkát a szívünk végzi, amely a vérünket keresztülpumpálja az artériákon és vénákon. Ezután azonban a legkisebb erek következnek: a mikroerek, melyek saját pulzáló mozgásukkal, az úgynevezett vazomócióval ellátják a sejteket és így az egész szervezetet oxigénnel és tápanyagokkal. Ha az egész érhálózatunkat kiterítenénk, akkor az elejétől a végéig nagyjából 100.000 km hosszúságú szakaszt kapnánk, ami két és félszer hosszabb, mint a Föld egyenlítői kerülete.

Nagyon fontos, hogy az egész érhálózatunknak 74%-a mikroerekből áll, ezért ennyire fontos a mikrokeringésünk állapota!

De miért “romlik” el a mikrokeringés?

Sajnos ez egy természetes folyamat, mert a mikrokeringés az életkorral együtt folyamatosan gyengül, de az életmódunkkal ennek a gyengülését meggyorsíthatjuk: káros környezeti hatásokkal, egészségtelen táplálkozással, stresszes életmóddal, káros szenvedélyekkel, mozgásszegény életmóddal.

Ugye milyen ismerős? 40 éves korunkig feláldozzuk az egészségünket hogy pénzt keressünk, 40 év felett pedig a pénzünket, hogy visszaszerezzük az egészségünket!

Persze szedhetünk rá keringésfokozó gyógyszereket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket, de ha zavart a mikrokeringés, és nem tud eljutni a sejtekig a hatóanyag, akkor sajnos a nagy része gyorsan ki is ürül a szervezetből.

Lehet másképp, dönthetsz másképp, van rá megoldás:
BEMER fizikai érterápia.

A BEMER terápia testünk 74%-át alkotó mikrokeringést serkenti. A BEMER kezelőegységekben található tekercsek szabadalmazott jelszerkezetű elektromágneses mezőt hoznak létre. A jel a mágneses mezőn keresztül jut a testbe. A vérellátás javul, a sejtek jobban elláthatók tápanyagokkal és oxigénnel, a salakanyagok gyorsabban elszállításra kerülnek. A BEMER fizikai érterápia beindítja a test természetes öngyógyító képességét.

A videóban is látható, hogy egy elzáródott mikroérben hogyan indítja be a BEMER kezelés a vérkeringést, és a kezelés után még 17 órán keresztül fenn is marad ez az állapot! Minél többször alkalmazzuk a BEMER kezelést, annál jobb állapotba kerül a mikrokeringés és így az állapotunk is.

A BEMER fizikai érterápiát Te is megtapasztalhatod saját otthonodban, kényelmesen, kémiai anyagok nélkül, fájdalommentesen, hisz ez az orvostechnikai eszköz épp erre lett kifejlesztve!

bemer készülék, bemer érterápia, bemer bérlés, bemer vásárlás

BEMER érterápia = orvos a háznál

Légy saját orvosod a BEMER fizikai érterápiával, javítsd mikrokeringésed állapotát naponta mindössze 2 x 8 perces használattal:

 • érj el jobb közérzetet
 • gyorsabb gyógyulást
 • erősebb immunrendszert
 • jobb állóképességet
 • jobb alvásminőséget (éjszakai regenerációs alvóprogram)

Gondolj bele, mi lenne, ha:

 • agysejtjeid több oxigént és tápanyagot kapnának, vajon jobban menne a koncentrálás?
 • izomsejtjeid több oxigént és tápanyagot kapnának, vajon jobb lenne a mozgásod?
 • szívizomsejtjeid több oxigént és tápanyagot kapnának, vajon egészségesebben működne?
 • májsejtjeid több oxigént és tápanyagot kapnának, vajon jobban menne a méregtelenítés?

Milyen előnyökkel jár a BEMER otthoni használata?

 • Az otthonos kényelmében használhatod
 • Akár naponta többször is alkalmazhatod
 • Akut sérülések esetén azonnal használhatod a sérült területen
 • Az egész család használhatja, így segíthetsz vele szeretteidnek is

Ne halogasd tovább, kezd el az otthoni BEMER fizikai érterápiádat MOST >>

Tehát még egyszer, milyen betegségekre és hogyan hat a BEMER?

A BEMER nem betegségspecifikus, mert a betegségek 90%-ának hátterében az elégtelen mikrokeringés áll!

Ha alkalmazod napi szinten a BEMER fizikai érterápiát és ezáltal javul a mikrokeringésed, akkor beindul szervezeted öngyógyító képessége.

Gondolj bele, mi lenne, ha:

agysejtjeid 27%-kal több oxigént kapnának, vajon jobban menne a koncentrálás?

izomsejtjeid 27%-kal több tápanyagot kapnának, vajon jobb lenne a mozgásod?

szívizomsejtjeid 27%-kal több oxigént kapnának, vajon egészségesebben működne?

 

A BEMER mindenkinél MŰKÖDIK!

 1. A megfelelő kapilláris keringés juttatja el a sejtekhez a tápanyagokat, és az oxigént, de az étrend kiegészítők és a gyógyszerek is csak akkor tudnak kellő hatásúak lenni, ha egyáltalán oda tudnak jutni a célsejtekhez.
 2. Az ehhez szükséges jó hajszálérkeringést biztosítja a BEMER terápia. A gyengén működő szervek fokozatosan, hétről-hétre regenerálódhatnak.
 3. A stressz miatt leromlott keringésű, immunrendszerű, és a környezeti ártalmak hatására elégtelenül működő szervek hajszálér vérellátását, és így a szervek károsodott működését segít normalizálni.

Ugye milyen egyszerű? Olvass még többet a BEMER készülékről >>

További kérdésed van?

Írd meg az alábbi email címre:

info(kukac)sikeresmasszor(pont)hu 

hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!