Petneházi Szilvia vagyok, masszőr, és imádom a munkámat, de ezzel szerintem mindenki így van, aki hivatásként éli meg a szakmáját.

Rá kellett jönnöm azonban, hogy a mai felgyorsult világban, amikor mindenki a világhálón lóg, nem elég a hagyományos kommunikáció, a szájról-szájra marketing, muszáj lépést tartanunk a fejlődéssel, megfelelően kell kommunikálnunk a közösségi médiában, ahol a célközönségünk megfordul, ám, ez nem is olyan egyszerű.

Továbbképzéseken, a többi masszőrrel beszélgetve láttam, hogy ez iszonyú nagy feladat sokunknak, nehéz a kommunikáció, mindenki bizonytalan mit és miről posztoljon, de sok masszőrt foglalkoztatnak kérdések, amikre nehezen található az interneten válasz. Ezért hoztam létre a MasszőrMásodállás.hu oldalt, hogy segíthessek masszőrtársaimnak a kommunikáció és az ügyintézés terén. Igyekszem aktuális, sokakat érintő masszőr problémákban segíteni, ezért ha Neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ az oldalon, ne tartsd magadban, keress meg bátran, szívesen segítek 🙂

Petneházi Szilvia
www.masszormasodallas.hu