masszőr üzlethelyiség

Hogyan alakítsd ki a masszázs szalonodat?

Egy masszőr az üzlethelyiség kialakításánál több mindenre kell hogy figyeljen. Egyrészt nagyon fontos, hogy a hely, ahol a masszőr tevékenységedet végzed, mindenképpen hangulatos legyen. Legyen egyénisége, a vendégeid szeressenek hozzád járni, az üzlethelyiséged legyen a “béke szigete”.

Sokan nem csak a masszázs miatt járnak masszőrhöz, hanem ez egy életérzés. Nem csak a masszázst “veszik meg” tőled, hanem az ott töltött idő hangulatát, a kikapcsolódást, a veled töltött időt és a csevegés hangulatát.

Ugyanúgy, mint az első randevúnál is fontos az első benyomás, a masszázs helység kialakításánál is nagyon fontos, hogy érzi magát a vendéged, amikor belép hozzád. Milyen illatok, milyen fények, milyen harmónia fogadja.

Fontosak a színek, fontos minden kiegészítő, a hangulat elemek.

Az a legrosszabb eset, ha úgy néz ki a masszázs szalonod, mint egy orvosi rendelő, vagy annyira egyszerű és szimpla, hogy nem vált ki semmilyen érzést a vendégedből 🙁


Most jöjjön néhány jó példa, hogyan is néz ki egy hangulatos masszázs szalon.
Fontosak a fények, a színek, a kiegészítők, a függönyök. Harmonikus legyen a lepedők és törölközők, kiegészítők és a fal színe egymással.

SZÍNEK

Színek szempontjából fontos, hogy összeillő meleg színeket válasszunk, ne legyen piros a kékkel, sárga a lilával. Ne legyen szivárvány a szalonodban, egy helyiségbe maximum két színt és annak árnyalatait használd!

Például a sárga a zölddel, a barna a zölddel, a lila a barnával nagyon jól mutat és megnyugtatólag hat a színválasztás.

KIEGÉSZÍTŐK

Kiegészítő lehet egy művirág, díszgyertya, asztali lámpa, mécses, üvegpalackok, tükör a falon, egy díszes paraván, egy szép festmény vagy faldekoráció, sólámpa…

MÉRET

Sok kérdés merül fel a masszázs szalon méretével kapcsolatban. Az üzlethelyiséged minimum egy 3 x 4 méteres legyen, hogy a masszázs ágyat kényelmesen körbe tudd járni! Túl nagy se legyen, mert akkor nagyon sok kiegészítőre lesz szükséged, hogy hangulatosan be tudd rendezni a helyiséget. Ha mégis nagy a masszázs helyiséged, akkor érdemes betenni egy kényelmes ülőgarnitúrát, vagy egy ízléses paravánt, hogy azzal is megtört az ürességet.

Ötletadónak nagyon jó a Pinterest, rengeteg ötletet meríthetsz, mielőtt belevágsz a masszázs szalon kialakításába.

A Te masszőr mentorod:

Petneházi Szilvia
www.sikeresmasszor.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass még többet a témáról