masszőr marketing

Covid alatt indulni masszőrként?

Sokan félnek masszőr vállalkozást indítani a Koronavírus-járvány miatt. Bizonytalan a helyzet, bármikor bezárhatnak, én mégis arra biztatlak, hogy bátran vágj bele.

Alap esetben is a helyzet bármikor bizonytalanná válhat, sok minden történik a világban, bármikor érhet egy baleset, nem jó félelemben élni!

A Covid járvány kitörése óta az egészségügy szó szerint leállt, már szinte csak a Covid-osztályok üzemelnek, egy becsípődéssel, derékfájdalommal a háziorvos fájdalomcsillapítókkal hazaküld, nincs kivizsgálás, nincs röntgen, nincs fizikoterápia…

Egy fájós háttal, egy kézzsibbadással, egy váll becsípődéssel ezek a betegek teljesen magukra maradnak, ha nem vagyunk mi, masszőrök. Nekem is vannak olyan s.o.s. vendégeim, akiket az orvos hazaküldött “pihenni”. De hogyan tudna pihenni bárki is iszonyú fájdalmakkal, amikor sem mozogni, sem aludni, sem feküdni sem tud? Az orvosok jó esetben krémeket, vagy gyógyszereket írnak fel.

Bezártak a fürdők, a wellness hotelek, relaxálásra, kikapcsolódásra nincs sok lehetőség, így megint maradunk mi masszőrök.

Szóval a célcsoport kint van az utcán, csak meg kell szólítanod őket. Tehát aki most indul masszőrként, szerintem sokkal jobbak az esélyei egy remek vendégkör kialakítására, úgyhogy hajrá, kezdd el a masszőr vállalkozásodat, ne várj a jó időre, a megfelelő körülményekre, mert nincs olyan.krémeket, gyógyszereket írtak fel vagy műteni akartak.

Csak döntések vannak, és tettek, merj kilépni a komfortzónából, mert azon kívül vannak az izgalmas  történetek 🙂

A Te masszőr mentorod:

Petneházi Szilvia
www.sikeresmasszor.hu

 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass még többet a témáról