masszőr marketing

Masszőrként miket posztolj a facebookon?

A facebook marketing szempontból a legjobb döntés, hisz a célcsoportodat ott tudod elérni, de sokaknak gondot okoz, hogy miket is posztoljon a facebook-on. Még mielőtt rátérnék arra, hogy miket posztolj, először azt kell megértened, hogy az olvasó szemével-eszével gondolkodj.

Mit szeretnének a vendégeid elérni?

Tudtad, hogy legtöbbször azért megyünk fel az internetre, hogy információt gyűjtsünk, mit hogyan tudunk megoldani, mit hol tudunk olcsóbban megvenni, hogyan tudunk meggyógyulni a betegségeinkből… Végtelenségig lehetne erről beszélni, hisz így működünk, így működsz Te is. Önző a gondolkodásunk, és ezt kell masszőrként “kihasználnunk”.

Így a facebook oldaladon mindig a vendég oldaláról közelíts a posztok tartalmánál, mit nyer, ha hozzád eljön masszázsra?

  • Arról posztolj, hogy a masszázsaid hogyan segítenek csökkenteni a derékfájdalmakat, hátfájdalmakat.
  • Hogyan tudsz segíteni egy gerincsérves betegnek hogy enyhüljenek a fájdalmai.
  • Hogyan előzheti meg, hogy kialakuljon a gerincsérve?
  • Hogyan alakítsa át az ülési szokásait hogy ne fájjon a dereka.

Vendég ajánlások

Posztolhatsz a vendégeid visszajelzéseiből is, vagy csak fotózd le a vendégedet (természetesen a hozzájárulásával) kezelés közben és posztold ki. Készíthettek közös fotókat, és leírhatod milyen kezelésen vett részt. Ezek sokszor hoznak új vendégeket, mert az emberek kíváncsiak, ha Jóskának használt a derékfájdalmára a kezelés, akkor neki is jó lehet 🙂

Motiváló, vagy humoros posztok

Rakhatsz ki motiváló képeket, illetve pénteken vagy hétvégén vicces, masszázzsal kapcsolatos képeket is, ezt is szeretik az emberek, sokan osztják meg a vicces posztokat, illetve like-olják, ami növeli a népszerűségedet.


Nyereményjátékok

Végül és nem utolsó sorban posztolj rendszeresen nyereményjátékokat, like-olják, osszák meg, írják a poszt alá hogy NYEREMÉNYJÁTÉK, és sorsolj ki köztük egy masszázst például. Ezeket a posztokat is sokan megosztják, és ez azért jó Neked, mert így azokhoz is eljut a híred, akiket személyesen nem ismersz, az ismerősöd ismerőse által újabb vendégek próbálják ki a szolgáltatásaidat. A nyereményjáték mindig egy win-win kapszolat, nyer vele a vendéged és nyersz vele Te is újabb és újabb vendégeket 🙂

A Te masszőr mentorod:

Petneházi Szilvia
www.sikeresmasszor.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass még többet a témáról